نوشته شده توسط : دبیر یک

پرندگان آزاردهنده
- - -
عده ای منتظرند ،
طرحی بریزی و آنها استفاده کنند ،
آنها مانند پرندگانی همیشه همراهت هستند ،
لقمه که آماده شد ،
هجوم می آورند ،
هنوز نیاموخته ام ،
با این پرندگان چه کنم ،

متن کامل در مجله ادبی شعر نو



:: برچسب‌ها: شعر نو،متن ادبی،ادبیات فارسی،شعر فارسی،پرندگان آزاردهنده، ,
:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک

پژوهشگر ایرانی عضو جامعه جهانی فیلمنامه نویسان در حاشیه جشنواره بین المللی حرکت مطرح کرد : با آمدن هوش مصنوعی آیا فیلمنامه نویسی نفسهای آخر خود را می کشد؟

بانک اخبار انتخاب // به گزارش روابط عمومی سمینار بین المللی هوش مصنوعی ، در حاشیه اختتامیه هفدهمین جشنواره بین المللی حرکت دکتر بقایی پژوهشگر و فیلمنامه نویس در گفتگویی کوتاه با خبرنگار ما گفت: در حوزه فناوری نکته ای را ذکر می کنم و آن هم تاثیر فناوری بر صنعت فیلمسازی به خصوص فیلمنامه نویسی که کمتر به آن توجه می شود ، می دانید خیلی از اساتید فیلمنامه نویسی این روزها یا خانه نشین هستند و یا با سینما و تلویزیون قطع ارتباط کرده اند. حالا دلایل مختلفی می تواند داشته باشد، ولی اصلش این است که فیلمنامه نویسی از آن حالت هنر سنتی درآمده و با علم و تکنولوژی آمیخته شده ، الآن سرمایه گذاران افرادی را استخدام کرده اند که
با کمک نرم افزارهای فیلمنامه نویسی برایشان فیلمنامه می نویسند، و گاه حتی اصلاح هم نمی کنند و همان را تایید گرفته می سازند و عنوان فیلمنامه نویس را هم یدک می کشند.حالا نمی خوام راجع به آن صحبت کنیم ، بحث اصلی تاثیر فناوری خصوصا هوش مصنوعی بر صنعت فیلمسازی است.
راستش من فکر می کنم فیلمنامه نویسی یکی از مشاغل فوق العاده علمی است، چه بخواهیم چه نخواهیم این شغل از مشاغل فوق العاده خلاق و تاثیرگذار است.
فیلمنامه نویسی در فرهنگ ، هنر ، صنعت ، جامعه شناسی ، اقوام و ملیتها ، سیاست ، روابط بین الملل ، حقوق ، روانشناسی ، ورزش ، سلامت روان جامعه ، آداب و رسوم ، مد و پوشاک ، سیستم شهرسازی و صدها مورد دیگر اثر گذار است، پس فیلمنامه نویسی یک حرفه و شغلی مهم است، که در جامعه ما به آن بها نمی دهند، همانطور که به تدوینگر فیلم و یا مهندس برق و خیلی مشاغل دیگر بها نمی دهند و ...
دکتر حجت بقایی در ادامه از اهمیت فیلمنامه حویسی و نگرانیهای تاثیر فناوری بر کمرنگ شدن نقش فیلمنامه نویسان در تولیدات سینمایی گفت و افزود : بگذریم ، این را گفتم که اهمیت فیلمنامه نویسی را از نظر خودم بگویم، این نظر من است ، شما نگاه کنید به فیلمهایی که پخش و یا اکران می شود ، فیلمنامه ها را مطالبه کنید ، ببینید چه تعداد از آنها فیلمنامه داشتند، چون نوع نگارش فیلمنامه مشخص می کند که این فیلمنامه در حین تولید نوشته شده یا نه، یک فیلمنامه ای بوده و فیلم بر اساس آن ساخته شده است .
الآن مثلا فیلمنامه ( این کودک حرف نمی زند ) را آماده داریم، فیلمی بر اساس یک اتفاق واقعی و فوق العاده ، و مطمئنا اگر ساخته شود در چند جشنواره بین المللی هم خواهد درخشید، اما اگر از کانال قانونی ساخته شود ، با اینکه از کانال غیر قانونی ساخته شود تفاوت خواهد کرد.
یک فیلمنامه است اما در هنگام ساخت می تواند اثرات متفاوت بر مخاطب بگذارد .
و این بر می گردد به نوع بازیها ، طراحی دکور ، نورپردازی ، و نوع برداشت کارگردان از فیلمنامه و هدف تهیه کننده از ساخت فیلم و موارد دیگر .
یعنی یک فیلمنامه بعد از ساخته شدن ممکن است اثرات متفاوت بر مخاطب داشته باشد.
خوب این یعنی چه؟ آیا فیلمنامه به عنوان یک قدرت و پتانسیل صنعتی مهم است ، یا نه حق با برخی از سرمایه گذاران است که اصلا به فیلمنامه اعتقادی ندارند.
مدتهاست که فیلمنامه نویسی توسط هوش مصنوعی انجام می شود ، هرچند فعلا در حد شروع است ولی عالی است، مانند عملهای جراحی ، خیلی از اعمال جراحی را رباتها می توانند انجام دهند ، اما در مواردی تخصص جراحها مورد نیاز است. ولی در مورد فیلمنامه نویسی خلاقیت بسیار مهم است ، و فیلمنامه نویسانی که خلاق باشند موفقیتشان ادامه دارد. هرچند این خلاقیتها به بزرگتر شدن قدرت هوش مصنوعی منجر خواهد شد.
الآن فیلمنامه ( این کودک حرف نمی زند ) را من و تیم همکارانم نوشته و آماده داریم، ولی همین فیلمنامه را اگر نام و اسامی کاراکتر و نیم صفحه خلاصه قصه را به هوش مصنوعی بدهید، فیلمنامه را تحویل می دهد، حالا با کمی تفاوت . این به چه معناست ؟
آیا ما باید دیگر ننویسیم؟
آیا می توانیم باز هم بنویسیم.
این تهیه کنندگان الآن سراغ فیلمنامه نویسان نمی آیند ، آن زمان که دیگر اصلا نخواهند آمد .
تکنولوژی برای آسانتر شدن کارهاست، برای کمک به آسایش بشر است، و ما باید یاد بگیریم از آن استفاده کنیم. هرچند به روز شدن در جامعه ای که منابع علمی در دسترس نیست سخت است ولی ما باید یاد بگیریم.
و چه بخواهیم و چه نخواهیم ، تنها چیزی که در زندگی به کمک ما خواهد آمد دانش ما در مورد وقایع اطرافمان و تکنولوژی روز است .



:: برچسب‌ها: فیلمنامه،هوش مصنوعی،دکتر حجت بقایی،سمینار هوش مصنوعی،جشنواره حرکت،جشنواره بین المللی حرکت، ,
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک

دکتر بقایی به عنوان مشاور و راهبر سیاستهای شبکه مخترعین ایران منصوب شد

 

بانک اخبار انتخاب // با موافقت هسته مرکزی و ریاست شبکه مخترعین ایران دکتر حجت بقایی به عنوان (مشاور و راهبر سیاستهای شبکه مخترعین ایران) و همچنین (مسئول و مدیر هسته های فناور و مخترعین در شمال کشور) منصوب شد .

به همین مناسبت دکتر بقایی در گفتگویی کوتاه با خبرنگار روابط عمومی، در مورد ماهیت هسته های فناور گفت : اعضاء این هسته ها کارآفرینان و دانشجویانی هستند، که ایده های تجاری دارند، ولی قادر به تنظیم برنامه کسب و کار برای خود نیستند. در اینجا ما و تیم اساتید همراهم از طریق ارائه خدمات مشاوره ای و آموزشی به اعضاء این هسته ها، امکان حضور این عزیزان را در بازارهای هدف فراهم می کنیم.

حالا این موارد چطور اتفاق می افتد ، نتیجه سالها شاگردی و تجربه همکاری و همراهی با اساتید در رشته های مختلف و در سرتاسر جهان است.

دکتر بقایی در مورد حمایتهای حقوقی از این هسته ها هم گفت: ما در پنج شرکت مختلف و با مجوز از وزارتخانه های متفاوت مشغول فعالیت هستیم، خوب من که در سازمان مشغول هستم ، پس باید نقشه راهی داشته باشیم که هسته های فناور همراه ما بتوانند به طور مستقل اهداف خود را پیگیری و به نتیجه برسانند. و در هرصورت در کل این کار یک فعالیت تیمی است. و هر کدام از اعضا بخشی از پروژه ها را انجام می دهند، وظیفه اصلی ما هماهنگی و نتیجه گرفتن از این فرایند همکاری است.

که به امید خدا نتایج خوبی خواهیم داشت و با توجه به پتانسیلی که در استانهای مختلف نهفته است نوید نتایج و تولیدات فوق العاده ای را می شنویم . فقط یک موردی است و آن کُپی کاری است، الآن این موارد را که ما شروع کرده ایم افراد دیگری به نام خود تمام کرده و سعی در انحصاری کردن فعالیتها خواهند کرد.

مثلا افرادی دقیقا همین کار را تکرار می کنند ، درست است که این ذات بازار است، و جزئی از رقابت است ، ولی اینکه آنها مجوزها را به انحصار خود درآورند و ما برای ایشان کار کنیم، این دیگر رقابت نیست، باج گیری است، زور گفتن است،

به همین دلیل ، یعنی انحصار ، زورگویی، سواستفاده از پتانسیلها و باج گیری ، من به شخصه کلا قید فعالیت در این نوع عرصه ها را زده ام و چند سالی است که گاهی فقط در حد مشاوره فعالیت می کنم.

ولی با اصرار اساتید و و به پیشنهاد دوستان نتوانستم مقاومت کنم و دوباره ورود کردم ولی تجربیات گذشته هنوز ما را رها نمی کند ، چون سیستم هنوز همان سیستم است فقط افراد و اسامی تغییر کرده اند.

و در آن صورت ما روشهای کاری خود را مجبوریم دوباره تغییر دهیم.

و در آن صورت امیدواریم دستگاههای قانون گذار و نظارتی ما را همراهی و حمایت نمایند.

هسته های فناور ما در رشته های گردشگری سلامت ، کشاورزی ، رسانه ، خودروسازی ، صنعت نفت ، صنایع غذایی ، صنعت شیرینی و شکلات و ... آمادگی همکاری با بخش خصوصی را دارند./ منبع : رسانه نو



:: برچسب‌ها: شبکه مخترعین،مشاور راهبری،سیاستهای شبکه مخترعین،دکتر حجت بقایی،انتصاب مشاور، ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک

در یک نظرسنجی حجت بقایی به عنوان فعالترین فیلمساز از بین ۲۵۰ کارگردان ایرانی انتخاب شد
- - -
دکتر بقایی در گفتگو با خبرنگار هنری : این نظرسنجیها خوب است ولی قابل استناد نیست.به عنوان تبلیغات می توان استفاده کرد.هر نظرسنجی یک جایی به کار می آید.
بانک اخبار انتخاب // در یک نظرسنجی کوچک از بین حدود سیصد نفر متخصص برگزار شد .‌حجت بقایی به عنوان فعالترین کارگردان ایرانی انتخاب شد.
از بین ۲۰۰ کارگردان ایرانی (( حجت بقایی )) به عنوان فعالترین کارگردان انتخاب شد ...
این نظرسنجی از بین دانشجویان ۱۰ دانشگاه و متخصصین حوزه های مختلف انجام شد.
خبرنگار هنری ما در تلاش برای گفتگو با دکتر بقایی در این زمینه بود که ایشان گفتند : بهتر است در این زمینه مانور ندهید ، خوب طبیعی است این یک نظرسنجی است و دوستان لطف داشتند، همیشه در نظرسنجیها اینطور است، شما چند نوع نظرسنجی دارید ، این گونه نظرسنجیها نمی تواند مورد تایید علمی باشد ، به دلیل اینکه جامعه هدف محدود به دوستان ، شاگردان و همکاران است .
البته اگر رسانه ها در اختیار تیم شما باشند می توانید به آن جلوه واقعی دهید و به عنوان تبلیغات استفاده نمایید.
بقایی در ادامه افزود: همانطور که مشخص است ، اساتید فیلمسازی و سینمای ایران مشخصند ولی در مورد فعالیت خوب می توان از این گونه نظرسنجیها استفاده کرد.
مثلا در جمعی آقای رامبدجوان را بهترین کارگردان می دانند ، و در جایی دیگر جناب مهران مدیری را و در یک جای دیگر اصلا اساتید سینمای ایران را نمی شناسند . و در جمعی مثلا محسن طنابنده را بهترین نی دانند و حتی در خیلی جمعها آقایان سروش صحت و یا خانم نرگس آبیار و یا ابراهیم حاتمی کیا و ...
در صورتی که اساتید و بهترینهای سینمای مشخصند . این یک نظرسنجی است و نظر تعدادی از مخاطبین است ، جنبه علمی ندارد ولی من به شخصه لذت می برم از اینکه حداقل دیده می شویم. به قول اساتیدم شما پنج نفر مخاطب هم داشته باشید باید وظیفه تان یعنی تولید و نمایش را انجام دهید وگرنه تا ابد مدیون دنیای هنر خواهید بود.
لازم به ذکر است در سه نظرسنجی در سالهای ۲۰۱۵ - ۲۰۱۸ و ۲۰۲۱ نیز حجت بقایی جزو سه کارگردان فعال ایرانی انتخاب شده بودند.
دکتر حجت بقایی با فعالیتهای رسانه ای خود در جشنواره های بسیاری مورد توجه قرار گرفتند که در اینجا به گوشه ای از آنها اشاره می کنیم:
پژوهشگر منتخب کنفرانس ملی اخلاق حرفه ای ۱۳۷۷ /
خبرنگار منتخب صداوسیما ۱۳۷۸الی۱۳۸۲ /
پژوهشگر منتخب کنفرانس ملی اخلاق ۱۳۸۳ /
مستندساز منتخب جشنواره های داخلی صداوسیما ۱۳۸۰و۱۳۸۱و۱۳۷۹ /
مستندساز منتخب وزارت بازرگانی /
مستندساز منتخب استانداری تهران ۱۳۷۸-۱۳۸۱-۱۳۸۳ /
مستندساز و خبرنگار برگزیده قرآنی ۱۳۷۹ و ۱۳۸۸ و ۱۳۹۴ /
مستندساز منتخب شهرداری بم و استانداری کرمان به مناسبت زلزله بم /
مستندساز منتخب استانداری گیلان ۱۳۸۹ ( مستند بتن و آب و فضلاب) و ۱۳۹۵ (مستندهای استاندارد) /
سه سال مستندساز ویژه مرکز تخقیقات علمی کشور /
چندبار منتخب شهرداری تهران /
منتخب شبکه های صداوسیما /مستندساز فعال در تولید مستند برای جشنواره فیلم کوتاه سینمافردا/
مستندساز ویژه هلی کوپتر امداد از ابتدای فعالیت تا پایان ماموریت /
مستندساز و خبرنگار ویژه نمایشگاه نیروی اتتظامی ۱۳۸۰ الی ۱۳۸۵ /
عضو تیم رسانه ای مجموعه نمایشگاههای بین المللی صنایع غذایی ، شیرینی و شکلات از ۱۳۸۶ الی ۱۴۰۳ /
و همکاری در کارگاههای فیلمنامه نویسی ، انجمنهای شعر و ...
و دهها مورد دیگر ...



:: برچسب‌ها: کارگردانان ایرانی،فیلمساز ایرانی،مستندساز ایرانی،ایرانیان،کارگردان،فیلمساز،سینماگر، ,
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک

حمله رژیم اشغالگر قدس به ایران را ساده انگارانه نگاه نکنید.
با صد هواپیمای پیشرفته به قصد ایران حمله کردند . کجای این یعنی شوخی ؟؟؟
بانک اخبار انتخاب // رژیم صهیونیستی به ایران حمله کرد و برخی آن را به شوخی می گیرند، در اینجا با استناد به سه گزارش از یورونیوز ، ایندیاتودی ، العالم به گوشه ای از حجم این حمله نگاهی می اندازیم.
اینکه حمله ای به ایران صورت گرفته بسیار حائز اهمیت است.
یورونیوز در گزارشی نوشت : ارتش اسرائیل تاکید دارد که عملیات هوایی علیه ایران صرفاً با تمرکز بر اهداف نظامی انجام شده و به منظور جلوگیری از تشدید بیشتر درگیری در منطقه، عمداً از هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای و میادین نفتی ایران اجتناب کرده است. ارتش ایران در مورد جزئیات بیشتر توضیح می‌دهد.
گفته می‌شود در مجموع حدود ۱۰۰ فروند جنگنده جمله جنگنده‌های پیشرفته اف-۳۵ در سه موج به ۲۰ تاسیسات موشکی و پهپادی ایران حمله کردند.
حمله اولیه اسرائیل به اهداف راداری در سوریه با هدف «کور کردن» توانایی‌های هشدار اولیه ایران انجام شد، اما به سرعت به یک حمله گسترده‌تر تبدیل شد و در موج دوم و سوم، تهران و کرج و چند مکان استراتژیک دیگر در ایران را هدف قرار داد.
اسرائیل در حمله بامداد ۲۶ اکتبر (۵ آبان) به ایران از جنگنده‌های رادار گریز اف-۳۵ که ارتش اسرائیل نام «ادیر» به معنای «قادر و توانا» را بر روی آن گذاشته، استفاده کرد که می‌بایست احتمالا نزدیک به ۲ هزار کیلومتر را برای انجام این حمله طی کرده باشند.
با توجه به استفاده از مهمات سنگین، حملات از راه دور مانند این حمله، نیاز به سوخت‌گیری قابل توجهی دارد و واحد نجات ۶۶۹ اسرائیل نیز قاعدتا در حالت آماده باش بود.
روزنامه «ایندیا تودی» درباره این حملات نوشت: «اسرائیل از جنگنده‌های نسل پنجم اف-۳۵، جت‌های تهاجمی زمینی اف-۱۵ رعم (رعد) و جت‌های پدافند هوایی اف-۱۶ صوفا (طوفان) استفاده کرد که تقریباً ۲ هزار کیلومتر را پوشش دادند.»
این مطلب در ادامه اشاره می کند که «تسلیحات انتخاب شده برای این عملیات شامل موشک مافوق صوت دوربرد «خشم - Rampage» و موشک هوا به سطح توسعه یافته نسل جدید «صخره‌ها – Rocks» بود.»
این روزنامه بدون اشاره به منبع خود نوشت: «جنگنده های اسرائیلی حملات را در دسته‌های ۲۵ تا ۳۰ تایی انجام دادند.» بر این اساس تنها «۱۰ جت حملات موشکی هماهنگ را انجام دادند، و بقیه وظیفه پوشش و انحراف را بر عهده داشتند.»
این آمار هنوز از سوی منابع رسمی تایید نشده است.
گفته می‌شود که در طول این حملات که «عملیات روزهای توبه» نام داشت، پدافند هوایی اسرائیل و ایالات متحده آمریکا برای مقابله با حملات موشکی تلافی‌جویانه ایران در حالت آماده باش قرار داشتند.
ارتش اسرائیل اکنون به دقت پاسخ‌های احتمالی ایران، و شبه نظامیان همسو با تهران در عراق، یمن، سوریه و لبنان را زیر نظر دارد و برای طیفی از اقدامات تلافی جویانه احتمالی آماده می‌شود.
یک کارشناس رسانه به نام سمیر شوهانی روز شنبه در مصاحبه با شبکه خبری العالم گفت: «این که هیچ جنگنده اسرائیلی در حریم هوایی ایران دیده نشده یعنی چه؟ یعنی این ۱۰۰جنگنده‌ای که اسرائیل درباره آن‌ها صحبت می‌کند، از خارج از مرزهای ایران شلیک کرده و رژیم [اسرائیل] جرات نقض حریم هوایی ایران را نداشته است.»
وی تصریح کرد: «جنگنده های اف ۳۵ و اف ۱۶ می‌توانند از مسافت ۱۰۰تا ۲۰۰، ۳۰۰ و حتی ۵۰۰ کیلومتری موشک پرتاب کنند، بنابراین نکته مهم این است که پدافند هوایی ایران از این جهت با جنگنده های اسرائیلی مقابله نکرد که آنها در اصل در حریم هوایی ایران حضور نداشتند.»
شوهانی افزود: «تصاویری وجود دارد که جنگنده‌های اسرائیلی را در ارتفاع کم در اردن نشان می‌دهد که بعید هم نیست، بلکه احتمال دارد که این جنگنده‌ها وارد حریم هوایی عراق شده و از آنجا موشک‌هایی به سمت اهداف نظامی ایران شلیک کرده باشند.»
در حالی که ابعاد دیگر و جزئیات بیشتر حملات اسرائیل به ایران در روز ۲۶ اکتبر نیاز به بیانیه‌های رسمی ایران و اسرائیل دارد، رسانه‌های ایران از همان ابتدای پوشش این حملات سعی در بی‌اهمیت جلوه دادن حملات اسرائیل و بی‌اثر دانستن آن‌ها کردند.
همچنین باید دید که واکنش اردن به این موضوع چه خواهد بود و اینکه آیا از اسرائیل بار این موضوع توضیح می‌خواهد و سفیر اسرائیل را احضار می‌کند یا خیر.
در نهایت به گزارش یورونیوز ، ستاد کل نیروهای مسلح ایران اواخر روز شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش اسرائیل از آسمان عراق برای نزدیک شدن به مرزهای ایران استفاده کرده است.
تلخیص ، تدوین و انتشار : حجت بقایی
(( پژوهشگر و خبرنگار عضو جامعه بین المللی خبرنگاران و روزنامه نگاران ))
#ایران
#حمله_به_ایران
#یورو_نیوز
#رژیم_صهیونیستی
#ایندیا_تودی
#رژیم_اشغالگر_قدس
#العالم
منبع : روزنوشتهای مشاور تحقیق و توسعه

hojjatbaqaee-ir.blogfa.com



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک

Health tourism project: zivan therapy

A new design by: Hojjat Baqaei

With the support and cooperation of the best experts in medicine,

health tourism and agriculture

((suggested duration for use is at least 5 days))

A plan for skin health, body cleansing, body detoxification Activating the mind, removing excess electrolytes from the body

- - -

And repeating it once every four months causes:

Strengthening bones, lowering blood pressure,

improving eyesight, preventing heart diseases Removing kidney complications,

cleansing the intestines, and providing minerals needed by the body

((with a combination of the teachings of the Quran, Iranian medicine and modern technology))

I am waiting for the suggestions and guidance of the interested and experts.

Actually,

I am not a doctor,

and I am the proposer and consultant of research and development of this health tourism project.

hojjatbaqaee-ir.blogfa.com



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک

هر پژوهشگری می تواند با تولید پژوهشهای مختلف به صورت سلیقه ای و یا سفارشی نتایج به دست آمده را منتشر و در اختیار عموم قرار دهد.

 

اغلب این پژوهشها کاربردی است و جنبه های علمی آنها صرفا برای پژوهشگران است، نمی دانم انتشار آمار علمی برای مخاطبین عام چه سودی دارد! و اینکه در زمان حال بسیاری از این پژوهشها سفارشی است.

 

بانک اخبار انتخاب ، دکتر حجت بقایی ( پژوهشگر و مشاور تحقیق و توسعه ) در گفتگو با شهروند خبرنگار ادامه داد : من در این چند سال اخیر حداقل مدیریت چند انجمن علمی را داشته و دارم و می توانم علاوه بر پژوهشکده هایی که با ایشان همکاری دارم ، خودم هم پژوهشکده با موضوعات مرتبط با پژوهشها و یا به پیشنهاد سفارش دهندگان پژوهش ، راه اندازی کنم ...

 

اینجا لازمه این نکته را یادآوری کنم که : هر پژوهشگری با کمی ارتباط می تواند این کار را انجام دهد ،

 

و من نیز به عنوان پژوهشگر می توانم ، نظرسنجی های مختلف راه بیندازم و نتایجش را در اختیار رسانه ها برای انتشار بگذارم . راستی خود پژوهشکده ها رسانه دارند .

 

می گویم پژوهش ، فکر نکنید با موسسات نامعتبر را گفتم ، بلکه با منابعی همکاری می کنم که حرفشان و نظرسنجی هایشان سند معتبر است ... در بهترین نقاط دنیا .

 

و یا هر از چند وقت بخواهم ، برندی را بالا ببرم و یا نابود کنم .

 

شخصیتی را محبوب کنم و یا ...

 

و این قدرت یک پژوهشگر است من کاره ای نیستم ، یاد گرفته ام . همین.

 

(( این را به شما خبرنگار محترم جهت اطلاع گفتم که شما را به خدا اینقدر این نظرسنجیها که اغلب در تخریب چهره ایران عزیزمان و یا شخصیتهای علمی ، فرهنگی و یا سیاسی است )) منتشر نکنید ، بازنشر نکنید،

 

و با اعتماد به آمار ایشان وجه علمی به آنها ندهید ، و برای نام ایران ارزش و احترام قائل شوید ...

 

دکتر بقایی در پایان افزود : اینها را گفتم ، که بدانید هر پژوهشگری می تواند با تشکیل یک تیم پژوهشی ۵ نفره در امور پژوهش ورود نموده و نتایج تحقیقات را در موضوعات مختلف در اختیار رسانه ها قرار دهد.

 

و این نظرسنجیها گاه با اهداف خاص منتشر می شوند. مخاطبین باید آگاه باشند.

 

---------------

 

تذکر : این مصاحبه منتشر نشد ، من طبق سئوالات پاسخ دادم و پای حرفهایم هستم . . .

 

مصاحبه شهروندخبرنگار با : دکتر حجت بقایی

 

( پژوهشگر و مشاور تحقیق و توسعه )

 

منبع : روزنوشتهای مشاور تحقیق و توسعه



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک

بانک اخبار انتخاب //

طرح گردشگری سلامت : zivan teraphy

طرحی جدید از : حجت بقایی

با حمایت و همکاری برترین متخصصین پزشکی ، گردشگری سلامت و کشاورزی

(( مدت زمان پیشنهادی جهت استفاده حداقل 5 روز ))

طرحی برای سلامت پوست ، پاکسازی بدن ، دفع سموم بدن

فعالسازی ذهن ، دفع الکترولیتهای اضافی بدن

- - -

و تکرار هر چهارماه یکبار آن موجب :

تقویت استخوان ، کاهش فشار خون ، بهبود بینایی ،جلوگیری از بیماریهای قلبی

رفع عوارض کلیه ها ، پاکسازی روده ،

و تامین املاح معدنی مورد نیاز بدن

(( با تلفیقی از آموزه های قرآن ، طب ایرانی و تکنوژی روز ))

منتظر پیشنهادات و راهنماییهای علاقمندان و متخصصین هستم.

راستی من پزشک نیستم، و پیشنهاد دهنده و مشاور تحقیق و توسعه این پروژه گردشگری سلامت هستم.

hojjatbaqaee-ir.blogfa.com



:: برچسب‌ها: زیوان تراپی،zivan teraphy، ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 آبان 1403 | نظرات ()